​​Jurastuderende søges til Martinelli Advokatfirma - 19. marts 2024

Brænder du for retssagsbehandling, og vil du gerne på sigt have dine egne sager fra start til slut? Så er det dig, vi søger!

Hos Martinelli Advokatfirma får du som stud.jur. en unik mulighed for efter oplæring at føre egne småsager – også i retten. Vi er et kontor med mange alsidige opgaver, hvoraf retssager ikke er det eneste. Vores to advokater er specialister indenfor henholdsvis erhvervslejeret og fast ejendom. Vi har ligeledes en inkassoafdeling. Vores nuværende studerendes opgaver omfatter bl.a. retssagsbehandling, udarbejdelse af processkrifter, udarbejdelse af sammenligningsskemaer i erhvervslejesager, juridisk informationssøgning, inddrivelse af pengekrav mv.

Som ansat hos os vil du blive en del af et uformelt kontor, hvor vi hjælper hinanden på tværs af fagområder. Da vi er et lille kontor, forventer vi, at du går til arbejdsopgaverne med et åbent sind, og at du kan tage ansvar for egne opgaver og frister.

Om dig

  • Vi ser gerne, at du har afsluttet 3. år på jurauddannelsen
  • Tidligere erhvervserfaring eller stor interesse for retssagsførelse, erhvervslejeret og fast ejendom er selvfølgelig en fordel
  • Du kan arbejde selvstændigt

​Arbejdstiden er ca. 10-15 timer om ugen. Arbejdsfri op mod eksaminer.

 ​

For yderligere oplysninger og spørgsmål kan du kontakte vores hovednummer på tlf. 3347 7913 eller vores stud.jur. Cecilie Fruerlund Larsen på cfl@adv-martinelli.dk.

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send gerne en kort ansøgning, CV og karakterudskrift til cfl@adv-martinelli.dk.

Ansøgningsfristen udløber ultimativt søndag den 5. maj 2024. Vi holder samtaler løbende.

MARTINELLI ADVOKATFIRMA  •  ALHAMBRAVEJ 7  • 1826 FREDERIKSBERG C ­ • TLF 33 47 79 13   • ­ CVR 28834268