Vi søger en advokat og en advokatfuldmægtig

- med henblik på fortsat specialisering inden for fast ejendom, erhvervslejeret og entrepriseret 

Kontoret

Martinelli er et mindre advokatkontor, men blandt landets førende inden for erhvervslejeret. Vores klienter spænder fra små og mellemstore virksomheder til nogle af landets største detailkæder. Vi rådgiver og fører retssager inden for de fleste retsområder med hovedvægt på fast ejendom og entreprise. 

Som advokat

Har du gerne en bred erfaring med retssagsførelse og er klar på at arbejde hen mod en større specialisering inden for fast ejendom. Du er vant til at have egen klientportefølje og arbejde selvstændigt. Du er god til dit arbejde, men vil gerne være bedre. Vi sørger for sparring og optimering af dine evner. Ideelt set kan du også lære os noget. 

Som advokatfuldmægtig

Er du juridisk velkvalificeret og grundig i din tilgang til tingene, men ikke mindst brænder du for at blive advokat og vise, hvad du kan. Du får ansvar for egne sager, men kommer ikke til at stå alene. Din uddannelse bliver allround med særlig fokus på at opnå specialviden inden for erhvervslejeret, hvor du kommer til at lære fra en af de bedste. 

Om os

Vi underviser i civilproces på KU og erhvervslejeret på JUC – og arbejder sideløbende som lægdommere i boligretterne. Kontoret varetager sekretariatsfunktionen for ELO og for den gratis Advokatvagt på Frederiksberg. 

Ansøgning

Send en kortfattet ansøgning med relevante bilag til advokat Patrizia Martinelli, pm@adv-martinelli.dk. Ansøgningsfristen udløber ultimativt søndag den 25. marts 2018. Der holdes løbende samtaler.​

MARTINELLI ADVOKATFIRMA  •  ALHAMBRAVEJ 7  • 1826 FREDERIKSBERG C ­ • TLF 33 47 79 13   • ­ CVR 28834268